Sunday, January 2, 2011

Panduan pay per lead pdf ebook download





















Pay per lead ataupun nama pendeknya PPL tak dapat dinafikan lagi adalah merupakan antara program yang boleh kita sertai dan buat duit yang paling mudah di internet ni. Kalau anda biasa join program affiliate, google adsense dan sebagainya mungkin anda tahu bagaimana susahnya nak suruh orang klik dan beli produk yang kita promote tu. Akhirnya, setelah penat lelah buat promosi satu jualan pun belum tentu berjaya kita buat.

Tapi lain pula ceritanya dengan program PPL. Sebabnya melalui program PPL kita tak perlu suruh siapa2 beli untuk kita dapat komisen. Kita hanya perlu leadkan orang ke laman web tersebut dan download produk yang ditawarkan percuma tu. Tu dah cukup untuk buatkan kita dapat komisen. Cuma komisen tak la sebanyak komisen program affiliate. Tapi kalau komisen besar pun tapi takde jualan, apa guna kan?

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My widget | Bookmark | Share

Marketing Blogroll Center

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Blog Archive

 

Copyright 2011 Iban4u My theme by Timberland, J.

hit me

Total Pageviews

Disclaimer

This blog does not host any of the files mentioned on this blog. This blog only points out to various links on the Internet that already exist and some of them are uploaded by other websites or users there. If you have any clarifications to be made or If you find any contents in this site which you think can be offensive contact me & the content will be removed or modified accordingly.

Visitor

hit counter account login page
Get a free hit counter today!
get this

analyzer

SEO Stats powered by MyPagerank.Net